Aktivitetsrådet tester…

I sommer har Aktivitetsrådet, representert ved prøvekaninene Sebastian og Theodor Rummelhoff, testet ut ulike aktiviteter som kan være gøy også for DEG framover! Ta en titt og bli inspirert!

Treningspark

Dødsing

Buldre

Stisykling

Stisykling er lek og morro på sykkel over stokk og stein. Vi pusher grenser, utfordrer vår komfortsone og får selvtillit. Det er terapi og balsam for sjelen, og ikke minst god hjertetrening, som gir god form. Her får gutta bistand fra instruktør Noa Valbjørk som har drevet med stisykling i 2-3 år allerde.

Les mer: Hva er stisykling

Parkour

Parkour er en aktivitet hvor du har frie rammer, du bruker det du har og fokuset er å ha det moro. Parkour er ikke en konkurranse-fokusert aktivitet, her handler det om å utfordre deg selv og komme deg fra A til B på den mest effektive måten. Målet er kreativitet og finne nye bevegelsesløsninger. Ordet parkour stammer fra det franske ordet for hinderløype og kalles også «l’art du déplacement» – «kunsten å bevege seg», hvor en bruker alle de grunnleggende bevegelsene: hoppe, løpe, krabbe, klatre, rulle osv. Sebastian og Theodor fikk her en introduksjon til Parkour av Dominik Cieszynski og de synes det var veldig kult! Det skjønner vi godt.

Les mer: Hva er parkour

Skating

Sebastian og Theodor fikk bistand fra Jesper Reed Jensen. Skateboarding er en action sport hvor man ruller på et brett og utfører ulike typer triks med brettet. Sebastian og Theodor syntes denne aktiviteten var kjempegøy og noe de helt klart ønsket å gjøre mer av!
 
Les mer: Innendørs skatehall i Fredrikstad

StreetBasket

Hva er lurt om man ønsker å begynne med street-basket spurte vi. Tips og triks og litt mer om – Se på ballen som en god venn. Lek. Prøv deg frem. La alt være lystbetont og gøy. Ingen er verdensmester første gang og det behøver man heller ikke være for å ha det moro.

Les mer: Street basket

Frisbee-/discgolf


Frisbeegolf, også kalt diskgolf, er en flott aktivitet som krever lite utstyr og passer for alle aldersgrupper. Gutta fikk det bra til med god veiledning fra instruktør Paal Nymann.

Les mer: Hva er frisbeegolf?

Flere nyheter