Friluftslivets uke i Fredrikstad

I Friluftslivets uke 5. september – 13. september 2020 feirer vi norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke – og inviterer hele Norge til å bli med ut på tur!

Alle arrangement i Norge ligger på Friluftslivets uke.

Men hva skjer her i Fredrikstad?

Foto: Friluftslivets uke, Paulina Cervenka

Lørdag 5.september arrangerer Fredrikstad turmarsjklubb en turvandring fra Aktivitetsbyen, Torsnesveien 16. Denne turen passer for de aller fleste og du bestemmer selv om du vil gå 5 eller 10 km. Mer info her.

Søndag 6.september står Fredrikstad soppforening og har gratis soppkontroll inne i Byhallen. Samme hall som kinoen. Her kan du ta med soppen du plukker og få en gratis kontroll. Mer info her. Dette er fra kl.15 til 17.

Tirsdag 8.september arrangerer Onsøy jeger og fiskeforening Leirdueskyting, for påmelding kan du trykke her.

Onsdag 9.september arrangerer Fredrikstad turmarsjklubb Sommerserie. Dette starter ved Jegerhytta Regimentsmyra skytepark. Adresse Torsnesveien 87, kjør helt i enden av veien. Her kan du velge å gå enten 5 km eller 10 km, sammen med andre eller alene. Flott natur og fine steder underveis. Mer info her

Torsdag 10.september arrangerer Onsøy jeger og fiskeforening Leirdueskyting, for påmelding kan du trykke her. Du betaler en liten sum for leirduene. Alle er velkommen. Her kan du trene før jakta, eller opp mot konkurranser. Nybegynner og erfaren, alle er velkommen. Starter kl.17.30.

Torsdag 10.september arrangerer Onsøy jeger og fiskeforening Rifleskting/ Storviltprøven ved Onsøy jff skytebane Vikaneveien 530. Her kan du avlegge de lov-pålagte treningsskuddene eller bare trene med rifla. Start kl.17.30. Påmelding og info her.

Foto: Friluftslivets uke, Paulina Cervenka.

Fredag 11.september blir det Vilt- og soppkulinarisk aften på Resturant Majoren på vegne av Fredrikstad Soppforening og Borge Jeger og fiskerforening. Det er begrenset antall plasser, så her gjelder det å raskt melde seg på. Mer info her.

Søndag 13.september arrangerer Onsøy jeger og fiskeforening Fiskeskole i Onsøy skjærgård med start kl.10. For å melde deg på, klikk videre for påmelding herfra.

Søndag 13.september arrangerer Rolvsøyspeiderne Turdag. Turdagen starter ved Rolvsøyhallen, Fredrikstad. Merket løype med quiz fram til Hattefjellet hvor vi har samlingsplass med bål og grill. Det er også en aktivitetsløype for barn på samlingsplassen. Åpen for alle – gratis. Det starter kl.11. Mer info her.

Søndag 13.september står Fredrikstad soppforening og har gratis soppkontroll inne i Byhallen. Samme hall som kinoen. Her kan du ta med soppen du plukker og få en gratis kontroll. Mer info her. Dette er fra kl.15 til 17.

Foto: Friluftslivets uke, Paulina Cervenka

Søndag 20.september og søndag 27.september står Fredrikstad soppforening med gratis soppkontroll dersom du ønsker å få kontrollert det du plukker. Dette skjer i byhallen (samme hall som kinoen) fra kl.15-17. Her er alle velkomne!

Foto: Friluftslivets uke, Paulina Cervenka