Har du hørt om Veiviser?

Kirkens Bymisjons “Veiviser” er et tilbud der nyankomne i landet både blir kjent med noen som har bodd i Norge hele livet og med noen som selv har migrasjonserfaring. Det kan være både spennende og skremmende å være helt ny i ett nytt land. Da kan det være godt å ha noen som både viser deg rundt i lokalmiljøet og en å dele erfaringer og fellesskap med. Vårt samfunn trenger at flere møtes, og Kirkens Bymisjon legger til rette for slike møter.

Veiviser består av frivillige som finner på aktiviteter to til fire ganger i måneden. Dette kan være kafebesøk, bowling, turgåing, trening, konsert, kino og mye mer. På lørdager driftes kulturkafèen Cafe Britannia i Agentgate 4.

Her fra Kulturkafeen under feiring av kinesisk nyttår. Cathrine Halmrast Harvil til venstre.

Har du lyst til å finne på noe hyggelig på fritiden, samtidig som du gjør noe fint for andre?

Veiviser ser etter deg som enten har migrasjonsbakgrunn og vet hvordan det er å være ny i landet, eller deg som alltid har bodd her og kjenner Norge fra innsiden.

Kirkens Bymisjons Veiviser er et tilbud der nyankomne i landet både blir kjent med noen som har bodd i Norge hele livet og med noen som selv har migrasjonserfaring. De praktiserer norsk, og legger til rette for at andre skal bli bedre kjent med det norske samfunnet.

Mer informasjon på deres hjemmeside https://kirkensbymisjon.no/veiviser/fredrikstad/

Eller kontakt prosjektansvarlig Cathrine Halmrast Harvil på mobil: 970 61 906 eller E-post: Cathrine.HalmrastHarvil@bymisjon.no