Nye arbeidshverdagen og aktivitet

I dagens situasjon er det mange som har hjemmekontor. En av dem er Mia Johnsen, 27 år fra Fredrikstad som driver Fritid i Fredrikstad Gressvik og Ambjørnrød. Å gå fra junior- og ungdomsklubb til hjemmekontor er en litt av en overgang. Men hvordan holder hun seg aktiv?

I disse korona-tider blir det mye hjemmekontor på deg, men hvordan holder du deg aktiv?
Jeg har startet dagene med til tøying for å få kroppen i gang, men det er noe krevende når man har en liten hund som kommer og skal bli med. Ellers blir det turer i skogen og ved havet sammen med hunden. 

Hva er grunn til at du driver med dette?
Hunden må luftes, og kroppen blir veldig stiv og trøtt av å sitte for lenge om gangen. 

Hva liker du best å gjøre for å holde deg i aktivitet?
Jeg synes det er best å være ute i frisk luft, og når jeg har tid benytter jeg meg av parkour-anlegget ute på Glemmen videregående skole.
Utenom koronatidene benytter jeg meg også av Skatehallen. Det er både sosialt og god trening. 

Hva for tips har du til en som ønsker å bli mer aktiv nå?
Å gå tur er godt for helsen. Det er bra for både kroppen og for hodet. 
Det er også mange aktiviteter man kan gjøre inne, som knebøy, push-ups, sit-ups, planken og yoga. 
Ellers er det veldig fint å få ryddet huset. Sette på litt god musikk, danse, rydde og vaske. Da slår man flere fluer i en smekk.