Innendørs skatehall i Fredrikstad

I Fredrikstad har vi eneste innendørs skatehall i Østfold! Hallen er hele 1000 kvm stor, med bowl, høy og lav curb, in-rail og ramper i forskjellige former og størrelser. Vi dro opp til hallen og snakket med Jesper Reed Jenssen (15) for å lære mer.

Hvordan er det i Skatehallen?

Det er drit kult å være her. Her kan jeg skate når det ikke går å skate ute. Jeg har det gøy her og det er mange kjente. Her er det konkurranser og event så det skjer ting. Det er gratis for de under 20 år og det er billig for de over 20 år.

Hvordan startet du å skate, Jesper?

Jeg begynte for ca 1 år siden. Storebroren min skater og han syns jeg skulle starte.

Hva er bra med å skate?

Jeg syns det er gøy. Jeg møter mange mennesker og vi har det kult. Jeg liker at skating er mer enn bare skating. Det er hvordan du kler deg også. På vinterstid skater jeg i hallen hver mandag, onsdag og torsdag. Og helst lørdag og søndager hvis jeg er hjemme.

Hvor skater du i løpet av året?

Jeg skater i skatehallen nå som sommeren er over. Når det er bra vær ute så skater jeg på Steffensjordet. Er jeg andre steder i landet så skater jeg der og. Jeg tar med skateboardet på tur. I høstferien var jeg i Barcelona med familien. Der skatet jeg på kjente plasser, det var drit fett.

Hva for nybegynnertips har du til en som vil starte å skate?

Prøv et nybegynnerkurs her i skatehallen, sjekk ut Facebook for mer info: https://www.facebook.com/fritidifredrikstadskatehallen/

Om du syns det er gøy og vil teste så kan du låne brett i skatehallen eller du kan ønske deg et brett til jul. Også anbefaler jeg hjelm.

En stor takk til Jesper som tok seg tid til å svare på litt spørsmål!

Skatehallen ligger i Tomteveien 23, 1618 Fredrikstad. Bak Activ Center.

Skatehallen driftes av Fredrikstad kommune og to dyktige ansatte fra Fritid i Fredrikstad er tilstede mens hallen er åpen. Ta gjerne kontakt med dem om du lurer på noe.

Åpningstider Skatehallen:

Mandag & onsdag
Kl.16.00 – 21.00 Skate, alle aldre

Torsdag
Kl.16.00 – 19.00 Scoot, alle aldre 
Kl.19.00 – 21.00 Skate, alle aldre

Lørdag
Kl.13.00 – 15.00 Skate, 6 – 13 år 
Kl.15.00 – 18.00 Skate, 13 – 100 år

Søndag
Kl.13.00 -15.00 Skate og Scoot, 6 – 13 år 
Kl.15.00 -18.00 Skate og Scoot, fra 13 år

Telefon til hallen i åpningstiden. Tlf: 99 08 96 72

Skatehallen er gratis for de under 20 år. For eldre, sjekk pris på hjemmesiden.

Hjemmeside: https://www.fredrikstad.kommune.no/tjenester/Kulturogfritid/fritid/skatehallen/

Aktivitetsrådet tester…

Siste nytt: