E-sport kurs i Fredrikstad!

Visste du at elever ved Fredrik II videregående skole kan velge e-sport som valgfag med fordypning i spillene CounterStrike og League of Legends? Dette gjør de i samarbeid med e-sport klubben Domino https://dominoesport.no Og Domino arrangerer nå kurs i e-sport for ungdommer mellom 13-16 år!

Dette er kurs for ungdommer som har spilt litt tidligere og ønsker veiledning for å bli bedre. Her møter du andre med samme interesser og får drevet med akkurat det du brenner for.

Er du interessert i CounterStrike? Domino arrangerer kurs med oppstart 20.november. Kurset blir holdt av en fra Fredrikstad med veldig høy CSGO kompetanse. Påmelding og mer informasjon finner du her: https://dominoesport.no/events/test-csgo-kurs/

Eller er det League of Legends du brenner for? Her er det Dominos League of Legends-ansvarlig Stian Ravem som holder i kurset med oppstart 21.november. Påmelding og mer info finner du her: https://dominoesport.no/events/league-of-legends-kurs-13-16-ar/

Kursene går over 8 uker og holdes i E-sport organisasjonen Epicom sine lokaler på Fredrikstad Stadion, Værste.

E-sport er en voksende aktivitet verden rundt. I følge NRK nådde e-sport i fjor et globalt publikum på 385 millioner mennesker! I flere land sendes e-sport på TV på lik linje med andre idretter. Det arrangører årlige verdensmesterskap og det er profesjonelle ligaer flere steder. 

E-sport er elektronisk konkurransespill som du kan delta på i ulike nivåer. E-sportutøvere konkurrerer mot hverandre på datamaskin eller spillkonsoller. E-sportutøvere er en stor og variert gruppe, fra kompisgjeng spilling og helt opp til toppidrettsnivå som lever av e-sport. 

E-sport er en stor voksende aktivitet som engasjerer mennesker verden over. 

I Fredrikstad har vi ikke bare en e-sport klubb, men to. I tillegg til Domino, finns også Riddle. Riddle ligger for tiden på 4:e plass i spillet ConterStrike Telialiagen 1.divisjon (toppdivisjon) i Norge!